Кандидатствайте тук

Крайна оценка

5
Общ брой отзиви: 112

Fixstay.com

Лауреат на проекта
Златна Фирма

Дата на сканиране: 11 декември 2022 г.
Улица: Узунджовска 12
Място: София
Пощенски код: 1000
БУЛСТАТ:

Специални баджове
  • Най-ценените - Златна Фирма Най-оценените - Фирмите с най-високи отзиви
  • Най-добре оценени - Златна Фирма Най-високо оценени - Фирмите с най-високи средни отзиви
  • Топ 10 Златни -  Златна Фирма Топ 5 - Фирми с оценка 5 от 5 точки
Общ рейтинг от платформи
5
Мнения 112

Тази графика показва кои отзиви доминират сред всички събрани мнения. Колкото по-висок е рейтинговият процент, толкова по-голяма е неговата тежест.

Процент на отзивите от порталите

Тежестта в проценти на източниците, където са открити мнения, представени поотделно и колко те представляват в крайната оценка. Вземат се предвид само отзиви от най-легитимните портали. В името на достоверността на проекта, ние не вземаме под внимание рецензии от сайтове със съмнителна репутация.

Броят отзиви в сравнение с броя на коментарите

В тази графика показваме колко от отзивите имат коментари. Най-ценните отзиви в мрежата са тези с лични коментари. Клиентите разказват за личния си опит и описват удовлетворението си от услугите, получени от тази компания онлайн.

История на броя на отзивите

Графиката показва динамиката на нарастващия брой ревюта, оставени от клиенти на всеки отделен портал, през годините. Поради факта, че проектът е стартиран през 2022, показаните данни са към тази дата.

Историята на движението в рейтинга

Тази графика ни показва как резултатите на отделните портали са се променили през годините. Поради факта, че програмата е стартирана на 2022, данните са представени от тази дата.