Кандидатствайте тук

Участниците в проекта са най-добрите фирми

Златната фирма е проект, насочен към промотирането на най-добре оценените фирми. Това е награда за бизнеси, базирана на резултати от портали, които съдържат надеждни и достоверни мнения като Facebook, Google Maps, TripAdvisor и др. Избираме най-добре оценените компании според местоположението и сферата на дейност. Събираме и анализираме тези отзиви, а съдебните заседатели са клиентите.

Златна Фирма

Проектът е продукт, който улеснява популяризирането на качествени услуги и изграждане на положителен имидж на фирмите на базата на положителните мнения, получени във виртуалното пространство. Нашето предимство пред конкурентните продукти е огромното количество статистически данни, събрани за фирмите. Казват, че числата не лъжат - и това е предпоставката на проекта Златна Фирма.

Нашата идея е да подкрепяме тези фирми, които предлагат услуги на най-високо ниво. Тези компании ще бъдат популяризирани в нашия списък, но също така ще могат да използват логото на Златна Фирма в своите рекламни материали. Участието в сайта и самата награда са безплатни. Получаването на персонализирани материали и правото за използване на логото е свързано с допълнителни разходи, но е напълно доброволно. Няма влияние върху присъствието в проекта. Нашият най-свещен принцип е надеждността. Това, което ни отличава от конкурентните проекти е, че не можете просто да закупите статут на Златна Фирма.


Необходимо условие, за да бъдете включени в списъка, е да отговаряте на критериите за съществуващите отзиви на даден субект в Интернет. За да се присъедините към тази изключителна група, поне 75% от всички отзиви трябва да са положителни. Всичко е на математическа основа - няма как да попречи на резултатите. Тези правила правят проекта прозрачен и независим.