Кандидатствайте тук
Тази фирма принадлежи към Premium Club

Крайна оценка

4.7
Общ брой отзиви: 16

Ред Блу ООД

Участник квалифициран за наградата на Premium Club на златната фирма

Дата на сканиране: 18 април 2024 г.
Улица: Христо Ботев 26,
Място: Пловдив
Пощенски код: 4134
БУЛСТАТ: 206041746

Специални баджове
Общ рейтинг от платформи
4.7
Мнения 16

Тази графика показва кои отзиви доминират сред всички събрани мнения. Колкото по-висок е рейтинговият процент, толкова по-голяма е неговата тежест.

Процент на отзивите от порталите

Тежестта в проценти на източниците, където са открити мнения, представени поотделно и колко те представляват в крайната оценка. Вземат се предвид само отзиви от най-легитимните портали. В името на достоверността на проекта, ние не вземаме под внимание рецензии от сайтове със съмнителна репутация.

Броят отзиви в сравнение с броя на коментарите

В тази графика показваме колко от отзивите имат коментари. Най-ценните отзиви в мрежата са тези с лични коментари. Клиентите разказват за личния си опит и описват удовлетворението си от услугите, получени от тази компания онлайн.

История на броя на отзивите

Графиката показва динамиката на нарастващия брой ревюта, оставени от клиенти на всеки отделен портал, през годините. Поради факта, че проектът е стартиран през 2023, показаните данни са към тази дата.

Историята на движението в рейтинга

Тази графика ни показва как резултатите на отделните портали са се променили през годините. Поради факта, че програмата е стартирана на 2023, данните са представени от тази дата.